Ο Σύλλογος μας

Ο Σύλλογος μας

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ανταγωνιστικής Αεροσφαίρισης Ελλάδας  ο οποίος εδρεύει στην Πάτρα, δημιουργήθηκε το 2016 και είναι αναγνωρισμένος με σχετική Διάταξη του Ειρηνοδικείου Πατρών και εγγεγραμμένος στο Βιβλίο Σωματείων κατά τόπου Δικαστήριο. Απαρτίζεται από άτομα με σκοπό την ανάπτυξη συναδελφικότητας και του αθλητικού πνεύματος αλλά και για να δώσει την ευκαιρία στα μέλη να ζήσουν αξέχαστες στιγμές αδρεναλίνης.

Σκοπός του Αθλητικού Σωματείου είναι η συμβολή στην ανάπτυξη, προβολή και διάδοση της αεροσφαίρισης, (η οποία είναι ένα σύγχρονο άθλημα που συνδυάζει την πρακτική της σκοποβολής με αεροβόλα τύπου Αirsoft πλαστικών σφαιριδίων 6 mm, τα οποία είναι ακίνδυνα για τους αθλούμενους αφού χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερα ασθενή ισχύ τους) και στην ανάληψη κάθε σχετικής πρωτοβουλίας που θα εξυπηρετεί το σκοπό αυτό.

Airsoft

Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε ερώτηση αναφορικά με τον ΑΣΑΑΕ & την αεροσφαίριση, όπως και για συμμετοχή σας σε πλαίσιο γνωριμίας με την δραστηριότητα αεροσφαίρισης επικοινώνησε μαζι μας.